Hello new family

on

Zondag 19 augustus was het dan zover. Vandaag zou ik na 53 dagen me gast gezin ontmoeten. Ik was bloed en bloed nerveus toen we in de bus naar het airport zaten, ik heb geloof ik al me nagels weg gebeten, terwijl de rit maar 30 minuten was.

Aangekomen op het Airport was het snel onze koffer dumpen, afscheid nemen van de groep en Cindy (nog bedankt voor alles mama Cindy!!) en toen gingen Max, Dytmar en ik verder naar Chicago.

De vlucht naar Chicago was kort.. omdat ik heel de tijd heb geslapen. Er was wel even stres bij het landen, want ik had een overstap tijd van 3 kwartier & we waren een half uur te laat. Dus ik had nog maar 15 minuten, toen ik er eenmaal achter was gekomen waar ik moest zijn, kwam ik erachter dat het dus aan de andere kant
van het airport was. Dat zou dus betekenen dat ik moest rennen en daar ben ik geen fan van, dus kwam ik te laat aan. Gelukkig stond de deur nog open van het vliegtuig, en zaten er wel helemaal 10 mensen in, van de max. 35 die er in pasten. Zo erg was het dus niet, en al met al, ik ben en blijf een Spanjaard, die zijn ALTIJD te laat (He Linds?)

Wat een uitzicht op het airport.

Deze vlucht was ook kort, maar 33 minuten, het was dus opstijgen, iets te drinken krijgen, snel naar binnen gooien en weer landen. Eenmaal in de buurt van het airport keek ik uit het raam en het eerste wat ik dacht was. Oh God, ik zie wel heel veel groen… en toen begonnen me kriebels weer.

Eenmaal geland, uitgestapt en mezelf even opgefrist te hebben, was het dan zover. Ik zou me gast gezin ontmoeten. Jill, Neal & Joey waren gekomen, Bridget was op kamp. Coni en (ik geloof haar man) waren er ook. De ontmoeting was minder ‘akward’ dan dat ik dacht, ze zeiden meteen dat ik kleiner was dan dat ze dachten en dan ik heel goed Engels spreek 🙂

Er was alleen 1 klein probleem, ze hadden me koffer niet meegenomen, dus die stond nog bij Chicago (AWESOME….. not) daarna zijn we naar McDonald’s gereden voor ontbijt en toen naar huis.

Thuis aangekomen, kreeg ik een rondleiding en het is groter dan ik dacht. Het is een dubbele verdieping, maar gebouwd in een berg, dus je ziet van de ene kant van het huis maar 1 verdieping, en van de andere kant 2. Mijn kamer is mooi, net geverfd, het ruikt dus heerlijk & ik heb een gigantische kast, maar die krijg ik wel vol 🙂

Daarna kreeg ik een rondleiding over al het land wat ze hebben (dat was wel nodig) Neal die is een boer dus ze hebben tractoren en oogst machines, golf karretjes, een scooter, een quad, en nog een quad maar dan met een kooi eromheen. ooohja en fietsen!

Na dat ik me spullen had neergezet en de rondleiding klaar was ben ik door het bos gaan rijden met Neal, ( ja ze hebben zelfs een bos en nee ik heb niet gereden ) en dat was leuk, wel hobbelig maar erg leuk. Heb toen ook gelijk al het ‘oogst land’ gezien van hem en zijn broer. Hoor dit, Neal’s oma, is onze buurvrouw en zijn broer is onze buurman. Dus de familie is altijd dichtbij. Terwijl ik weg was werd me koffer gebracht.

S’avonds hebben we American Steak gegeten en als ik iets niet lekker vind, is het steak. Maar om nu al te zeggen, lust ik niet, dacht ik van, ik probeer het en ik zie wel. Eindstand, ik vond het nog Lekker ook!! Ik ben trots op me zelf. LoL

Daarna heb ik de cadeaus gegeven en gelukkig waren ze er allemaal erg blij mee. Na de cadeaus ben ik naar bed gegaan, ik was nog steeds kapot van de 3 dagen New York.

Happy to be home.

– iDani

10 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Linds. schreef:

  Hahaha! Jaa Daan dat te laat komen weet ik inderdaad alles van! Maar ja. wat je zelf altijd zegt ‘Perfectie heeft tijd nodig’ ! Dus je zou toch eigenlijk zeggen dat jij overal een half uur van te voren zou zijn hahahaha!
  Blij dat je het naar je zin hebt daar 😀 !! Verwacht nog wel een foto van het huis he binnekort 🙂 Wanneer begint je school?

  xx. Lindsss

 2. cadarora schreef:

  Leuk geschreven Daan, ga zo door, het is echt verschrikkelijk leuk om je belevenissen mee te maken. Hier gebeurt er niet veel, zaterdag was de bruiloft van Gio en Zusje en de foto’s heb je kunnen zien op facebook. Natuurlijk slechte kwaliteit want ik heb geen iPhone of Samsung, maar daarom zijn ze niet minder leuk. Zondag hebben we heel de dag op een teken van leven van jou gewacht en toen ’s avonds zijn we naar de verjaardag van Stacey gegaan. Was leuk en je vader heeft het wel helemaal anderhalf uur uitgehouden. Ro hangt iedere dag thuis, dus ze heeft goed naar je geluisterd en Papa is iedere avond vroeg thuis. Het gaat super hier. Morgen gaan we naar de wedstrijd maar we keep in touch. xxxx Mama

 3. Petra martinez schreef:

  Hey Daan ,
  Was al met al alweer een avontuur op zich het laatste stukje van de reis , en wat verrassend dat je koffer er niet was …..whahaha
  Maar gelukkig had je deze toch nog snel bezorgd gekregen .
  Ben nieuwsgierig naar je volgende belevenissen.
  Have fun !
  YOLO
  Xxxxxx Peet

 4. sPap schreef:

  Leest idd wel erg makkelijk.
  Hier gebeurt HEEL VEEL.Zolderkamer begint al leeg te raken.ik heb een garagebox gehuurd om jouw auto heel t jaar te stallen en alle spulletjes die mama wil bewaren.Dus daar kan genoeg in voorlopig.Playmobil ,boeken,speelgoed,koffers enz enz
  Zaterdag naar de kerk gegaan,het was verschrikkelijk WARM en WIE denk je dat IN DE KERK aan het blackberryen was??? MAMA !!!!!!!!! in de kerk ONGELOOFLIJK toch?facebooken en whatsappen in de kerk en dan zegt ze….ja maar ik ben foto’s aan t maken ….JA DAGGGGGGG 🙂
  Ik heb net de auto van Alvaro gespoten en morgen naar Barcelona.

  Heeft jouw *daddy* geen auto? en geen Harley?
  Als wij iets verven zeg je altijd *HET STINKT*nu vind je t lekker ruiken…..hummmmm
  It s gonna be a bumpy road was wel leuk dus met de *buggy* ?

 5. Juan Carlos schreef:

  Hee Daan, we hebben helaas je afscheidsparty al moeten missen dus reden te meer om de rest van dit avontuur via je weblog op de voet te volgen. Geniet van dit bijzondere avontuur! Hug, Mauri & Car

 6. Syl schreef:

  Super leuk om je avonturen te lezen en te volgen! Have fun & Enjoy! Dikke kus

 7. Lotte schreef:

  Dani!!!
  Klink allemaal echt super leuk,
  wel super balen van je koffer 😦
  ik moest echt lachen toen je awesome schreef,
  hoe vaak heb je dat woord wel niet in NY gebruikt xD
  veel plezier nog bij je familie, ze klinken erg aardig!
  xoxo

 8. princessromyy schreef:

  It’s gonna be a bumpy rideeeeeeeee i wanna boombangbang…. Was het zo erg als die keer of viel t mee? Whahaha

 9. Tito & Linda schreef:

  Hee Daan,
  Leuk om alles wat je beleeft te lezen joh. Wij leven met je mee!!!
  Dikke kus.

 10. Cuul schreef:

  Hoi Dani,

  Wat leuk om jouw leventje op deze manier met jou te delen! Ben erg benieuwd naar je verhalen dadelijk op school.

  Have fun

  xxx Frans, Cuul en Sem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s