The big Apple: part 2

on

Dag 2 van ons bezoek aan NYC.

Vandaag was het weer vroeg opstaan, om 8.30 vertrokken we naar New York. Onze eerste stop was: the statue of liberty. We hebben er een uur rond gelopen, foto’s gemaakt en toen weer terug naar NY voor lunch.

We hebben gegeten bij de memorial of the world trade center. Daarna door de memorial gelopen, en dat was echt wel mooi. Er waren 2 watervallen gemaakt, ter grote van het WTC, zodat je dus een beeld kreeg wat te grote was. En geloof me, het is groot!!

Na het WTC hebben we de metro naar Coney Island gepakt. Dat is een pier met barretjes, restaurants en een pretpark. Op Coney Island staat ook de oudste, houten, achtbaan van de oost kust. En ik hou van achtbanen en vindt ze bijna nooit eng, maar dit was echt gewoon eng. Bij de eerste daling stond iedereen zowat rechtop, want de beveiliging was niet heel erg…. veilig of stevig. Ik ben blij dat ik dit nog kan na vertellen.

Daarna nog wat gegeten en onze laatste toeristische plek bezocht, Times Square. TS was zoals altijd, groot, heel veel licht, druk en heel erg gezellig.

Terug in het hotel moesten we onze koffers klaar maken, online inchecken en alvast afscheid nemen van een paar mensen.

Morgen is de grote dag.

– iDani

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Petra martinez schreef:

  Hey Daan , vet hoor dat je weer een nieuw appeltje gekocht hebt !
  Zo te zien en te lezen heb je het leuk gehad de eerste dagen met de groep.
  Dat de rest van de reis ook goed is verlopen en je nu bij de familie bent gearriveerd , hoorde ik van je ma , goed bericht .
  Denk dat je wel snel gewend zult zijn ,have fun !

  And don’t forget , YOLO !!!!! 😘
  Groetjes Peet

 2. cadarora schreef:

  Na dit verhaal ben ik ook blij dat je het kunt na vertellen, de achtbaan moet wel heel erg eng zijn geweest. De achtbaan moet toch van goede huize komen om jou bang te maken. Zorg goed voor je nieuwe familielid, wij zorgen hier dat de rest niets te kort komt. xxxx

  mama

 3. Gozer ik ga je volgen, ben erg benieuwd naar jouw ervaringen…..zorg voor mooie foto´s die vertellen meer dan tekst…..iedereen wil weten in wat voor auto die gast gezin rijd (vooral Carloco) hoe ze gekleed gaan (jouw zus) en of ze zich aan de max snelheid houden (jouw mams) en ik wil graag wat voor speeltje je bij de apple store gehaald hebt. Als je blog wat meer gevuld is, maak ik een link aan, leuk als die gallegos hier jou ook kunnen volgen toch?

 4. vane schreef:

  Heb je geen foto van de watervallen, ben eigenlijk wel heel benieuwd.
  Jij bang in een achtbaan? Moet wel heeeel eng zijn dan.

  Besoo
  Vane

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s