This is different

on

Hello dutchies,

Ondertussen ben ik al een paar dagen bij de familie Krohlow. De eerste paar dagen waren…. apart. Dit is toch allemaal wennen, het is een ander gezin, andere regels en andere gewoontes. Al met al is het een verschrikkelijk lieve en hele warme familie.

Het lijkt net alsof ik deel ben van de familie en niet een ‘gast’ familie lid. De enige die nog aan ‘dit’ moet wennen is Bridget, maar Jill heeft me verteld dat ze eerst ‘de kat uit de boom kijkt’ Het zal wel goed komen, ben er net 5 dagen.

Oh, er is al wel iets veranderd sinds mijn aankomst, we hebben er een nieuwe logee bij gekregen. Ze heet Amanda, ze is een vriendin van Bridget, op dit moment heeft ze geen huis want school is nog niet begonnen en ze slaapt op een campus. Gelukkig is ze vriendelijk en grappig.

Isin’t he cute?

Deze week heb ik al iets ‘nieuws’ gedaan, ik heb een bloem gegeten, het was een: Nasturtium. Het smaakte… apart. Eerst is het heel zoet en dan opeens heel erg bitter. Ik heb ook gewinkeld deze week, samen met Joey en Jill (wat een verassing) Vandaag (vrijdag 24 aug.) ben ik uiteten geweest met Neal en zijn moeder, het was heel erg gezellig. We hebben gegeten bij een familie restaurant. Het was klein, apart, maar heel erg gezellig! Verder heb ik vandaag het Wi-Fi omgegooid, het was traag en ik wou toch een nieuwe Airport Express aanschaffen (Apple natuurlijk), dus dit was een goede reden.

I don’t like shopping…

Binnenkort gaan we naar een Packers game (American Football) en ik heb al een Cheese head gekocht (foto’s volgen) Dus die ga ik zeker dragen. We gaan met labor day naar Sam toe, die woont in Columbus (Ohio) Het is ongeveer 9 uur rijden, gelukkig stoppen we tussendoor bij een pretpark en niet zomaar een pretpark. Het is een pretpark waar de grootste en langste achtbanen ter wereld staan. Wat vindt ik dat erg zeg… not. Onderweg stoppen we ook in Milwaukee zodat ik naar the Apple Store kan gaan. Ik heb het wel getroffen met me familie!! We hebben binnenkort ook nog een bruiloft, zoals Jill zei: a real Wisconsin wedding. We zullen zien…

Mist iemand me al?

– iDani

ps: wil je meer foto’s zien, hier is een link: foto link. Ik probeer het te updaten iedere keer dat ik iets post, dus ook al heb je gisteren gekeken, kijk dan vandaag weer even 🙂 (als je wilt)

8 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Miranda schreef:

  Ik,ik,ik mis je hahaha.
  Fijn om te lezen dat je het zo naar je zin hebt.
  Dikke kus

 2. Miranda schreef:

  Trouwens wat zie ik daar,een hollister tasje????? DAt is toch die k*t zaak waar je niks kan zien???

 3. Franssie Vakantie schreef:

  Enjoy the Packers game en nog even een tip, let vooral op Rodgers (nr 12) namelijk 1 van de beste quarterbacks van Amerika op dit moment. Groetjes

 4. Carlos schreef:

  Just keep me posted! Love the pics though! 😉

 5. Ellen schreef:

  Hoi iDani :-))

  Leuk om al die verhalen te lezen en met die foto’s krijgen wij een heel goed beeld van daar!

  Groetjes De Rietveldjes

 6. Petra martinez schreef:

  Hey Daan, volgens mij heb je het wel heel erg getroffen met dat gastgezin , dat jaar vliegt zo om , met zo’n vol programma.
  Kicken dat je naar de langste achtbanen gaat, the real rollercoasters , goed voor je inspiratie !
  Genieten van alle leuke dingen en vergeet niet veel foto’s bij je verhalen te zetten. We zijn hier heel erg nieuwsgierig.
  Groetjes Peet

  Ps wat zag ik trouwens een rose short ?
  Ben je van het oranje af ?

 7. Truus schreef:

  Ha Daan,

  Wat fijn dat het goed met je gaat, maar ik had ook niet anders verwacht. We wensen je een fantastische tijd toe en bljf vooral “bloggen”, want we vinden het leuk om over je ervaringen te lezen.

  Groetjes,

  Kata’s mum

 8. sPap schreef:

  Welke vakken heb je uitgekozen?
  Hoe was t in de kerk?
  Is t n grote school?
  Heb je ook nog kontakt met de *groep* waarmee je daarheen bent gevlogen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s