Awesome

on

Geliefde mensen van het goede leven,

Deze week was erg gezellig. Vrijdag zijn Bridget, Joey en ik naar de bioscoop gegaan. Op de parkeerplaats begon de LoL eigenlijk al. We liepen over de parkeerplaats en er kwam een stel aangereden, zoals jullie weten, ik ben een aardig lui persoon, dus waarom zou ik doorlopen.. Die man natuurlijk boos, want hij moest remmen, ‘zal wel’ dacht ik. Eindstand lopen we in de bios, komen we die man tegen en hij begint me een potje te schreeuwen, dus ik meteen: ‘I’m dutch, I don’t speak English’ je had ze gezicht moeten zien.. 😀
Als je er bij was beweest had je gelachen! Maar oke, over de film, we wouden dus een film zien, alleen het was een 17+ film en Joey is 16.. Ja, daar hadden Bridget en ik niet over nagedacht. Toen hebben Bridget en ik een ticket gekocht voor de film die we wouden zien en Joey voor een andere film. Toen dachten we slim te zijn en gewoon naar binnen te lopen in de zaal, alleen we werden tegen gehouden. Ik natuurlijk de ‘domme toursit’ spelen en deed alsof ik het niet snapte, alleen Bridget en Joey begonnen keihard te lachen. Niet bepaald help vol. Eindstand Joey ging naar een andere film dan wij..

Na de bios zijn we naar Mc Donald’s gegaan om te eten en toen we zaten te eten zagen we in de verte vuurwerk. Wij natuurlijk er heen rijden, want vuurwerk is ‘apart’ in Amerika. Voor mij was het saai maar zij vonden het ‘awesome’ Al met al was het een leuke avond.

Zaterdag ochtend vertrokken we naar Milwaukee, natuurlijk eerst langs Mc Donald’s want we hadden thuis niet ontbeten. Jill natuurlijk zeggen: ‘you are getting fat’ en jullie mogen raden wie er met de trap naar de 4de verdieping is gelopen en wie met de roltrap ging… goed geraden! Neal, Bridget, Joey en ik zijn de trap opgelopen en Jill ging met de roltrap en Neal is de gene die altijd opmerkingen gooit naar iedereen. Jill heeft het zwaar gehad 5 minuten na haar ‘sportieve’ moment.

Eenmaal aangekomen in Milwaukee zijn we eerst gaan winkelen (en nee dat kwam niet omdat ik het zei…) en toevallig had Jill afgesproken om haar andere zoon (Sam) te ontmoeten in de Mall waar de Apple Store zat (wat een toeval KUCH) Wij met ze alle naar de Apple Store en daarna is iedereen ze eigen weg gegaan. Ik heb niet veel gescoord, maar je kan niet naar Abercrombie gaan en er niks kopen..
Na het shoppen zijn we naar het hotel gegaan, even gelegen en toen naar de baseball game gegaan.

Zet dit op je Bucket list: een baseball wedstrijd bijwonen in Amerika! Het is in 1 woord geweldig! Veel mensen gingen van te voren BBQ’en op de parkeerplaats (typisch Amerikaans) Tijdens de wedstrijd is er een top sfeer, iedereen praat met elkaar (ook al ben je van de andere partij) en tijdens de wedstrijd proberen ze het publiek er bij te betrekken door een ‘cam’ aan te zetten, voorbeeld: Dance Cam, kom je op het scherm, dan moet je dansen of de ‘Show your muscle cam’ dan moet je dus je spierballen laten zien. Heel erg leuk! Ze houden het publiek echt bezig tijdens de wissel. 

Na de wedstrijd werden we naar het hotel gereden door een shuttle en op de terug weg liet de chauffeur ons een straat zien waar allemaal Harley’s stonden. Jullie mogen het geloven (of niet), maar er stonden zeker meer dan 500 Harley’s in 1 straat. Bizar om te zien.

De volgende morgen hebben we ontbeten in het hotel, afscheid genomen van Sam en toen richting huis gegaan. Onderweg natuurlijk nog even gestopt bij een Mall om te winkelen. Dit keer was het wel een outlet Mall (een Mall waar alles in de uitverkoop is) dus ik heb bespaard… 🙂 Na het winkelen zijn we naar huis gegaan en nu zit ik aan de keuken tafel me blog te schrijven.

Het was een top weekend en ik begin echt een band te krijgen met de familie. Happy to be here!

The world is a book, and those who do not travel, read only one page

– iDani

ps: wil je meer foto’s zien, hier is een link: foto link. Ik probeer het te updaten iedere keer dat ik iets post, dus ook al heb je gisteren gekeken, kijk dan vandaag weer even 🙂 (als je wilt)

 

8 reacties Voeg uw reactie toe

 1. zus schreef:

  Super leuk uk!
  Had nooit verwacht dat jij een baseball leuk zou vinden… Je vind Spanje kijken in de 3de finale (zie 2de EK) niet eens interessant haahaha

  kussssss

  PS: wist je al dat ik peetmoeder ben???? 😀

  1. idani1903 schreef:

   Yes i knew that!

 2. cadarora schreef:

  Hi lieverd,

  Oke, staat op mijn bucket list, Baseball Game.

  Dat bioscoop verhaal is echt zoooooooooooooo Dani, maar zeker wel een leuke anecdote voor over een paar jaar.

  Zo te lezen heb je echt een geweldig weekend achter de rug. A&F je wilde nooit wat kopen en nu ben je bijna hun grootste afnemer, super want ik vind A&F wel leuk. Je schoenen vind ik ook leuk zeker wel opvallend.

  Hoe heb je de verleiding kunnen weerstaan om je gezin niet uit te breiden? Heb je misschien alles al?

  Ik vind het je afsluit spreuk van je blog super leuk en zit zeker een kern van waarheid in.

  xxxx
  hvj

  Mama

  1. idani1903 schreef:

   Mam,
   Ik ben een arme student zonder baan in een ander land. Ik kan me geen Apple spullen veroorloven..
   En over A&F het is gewoon leuke kleding!
   Nog iets gebeurd in Nederland?
   Xx

 3. sPap schreef:

  Je hebt het wel erg naar je zin.Erg leuk om te lezen.Misschien is wel n carriere weggeglegd om schrijver te worden want dit leest wel erg prettig.
  Grote broer Sam werkt bij HONDA 🙂
  Baseball game kijken zullen we idd zeker gaan doen.Geen fotos gemaakt van de Harleys?
  Ben erg blij dat het zo goed gaat.Je hebt al erg veel en vooral leuke dingen meegemaakt.

  Succes met je eerste *schooldag*
  Die opa die in de applestore kwam met zijn iphone en jij alles erg duidelijk hebt uitgelegd gaat.
  Doe alsof iedereen morgen die opa is en dan komt t zeker goed.
  Denk hieraan;
  **Vreemden zijn vrienden met wie je nog kennis moet maken**

  sPap

  1. idani1903 schreef:

   Pa, hij werkt niet ‘zomaar’ bij Honda, hij ontwerpt en maakt nieuwe onderdelen voor Honda!! En je laatste zin over vreemden, die ga ik onthouden!!!

 4. Petra martinez schreef:

  Hoi Daan ,
  Wat heb je weer een leuk verhaal er van gemaakt , leest zo lekker !
  Vind het heel erg fijn voor je dat je je plek in het gezin hebt en je je thuis voelt .
  No time voor heimwee en dat is maar goed ook.
  Veel plezier de eerste schooldag , maar dat zal ook allemaal wel vanzelf goed gaan , jou kennende heb je zo weer vriendjes en dinnetjes.
  Blijf zo schrijven , kan wachten op het volgende verhaal over je eerste schooldag/week.

  Donn’t forget , YOLO

  😘😘😘groetjes Peet (schoonmoeder)

 5. Tito & Lin schreef:

  Hee Daan,
  Weer erg leuk om je verhaal te lezen. Je hebt talent, joh. Fijn dat je het zo naar je zin hebt. Of heb je ook wel eens een moeilijk momentje?
  Hier gaat alles goed. Je gaat nu echt zien hoe de uitbouw gaat worden, want vandaag zijn de wanden gezet. Binnen is het nog steeds een zooitje, maar gelukkig is het goed weer en zijn we veel buiten.
  Dikke kus!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s