I survived!

20120911-045920 PM.jpg

Dit verhaal wordt niet zo lachwekkend als de vorige, sorry!

Woensdag, dag 2!
Alles ging goed, ik raakte niet verdwaalde, heb mezelf NIET buitengesloten. Heb alleen wel even de school op zijn kop gezet. Wat is er gebeurd. Ik wist dat we tijdens lunch niet maar boven gingen, maaaaaaar ik ben eigenwijs dus ging gewoon. Toen zei de ‘Principal’ dat we niet naar boven mochte, dus ik uitleggen over me boeken enz. Dus zij liet ons naar boven lopen. Na 2 minuten liep ik weer naar beneden, maar alle deuren waren dicht. Dus ik duwen aan een deur staat de hele school daar, te wachten tot dat de bel ging en de deur open ging. Dus ik liep naar me kluis en liep weer terug naar die zelfde deur en wat hadden de kinderen gedaan, hun voet tussen de deur gezet. Dus ik kwam terug, loop gewoon naar boven, hoor ik opeens de hele school mij volgen. Dus ik zeg tegen een paar kinderen: ‘I’m an exchange student, I’ve got a excuse, but you guys don’t….’
Nou de hele school dus naar boven gelopen, zie ik dus de principal met een paar leraren helemaal gestrest door de school lopen, want niemand mocht naar boven. Ja wist ik veel…. 🙂

Donderdag, dag 3.
Er is helemaal NIKS gebeurt. Een saaie derde schooldag..

Vrijdag, dag 4.
Vrijdag was een ‘rustige’ dag. Iedereen was moe door de eerste week, dus weinig spannends gebeurt.

S’avond’s zijn we naar een voetbal wedstrijd geweest, was erg gezellig, maar regenachtig 😦 achja, ik moet er aan gaan geloven, de herfst begint te komen..

Zaterdag heb ik weinig gedaan, heb met me ouders, Marit en Linds geskyped en daarna de keuken opgeruimd en een film gekeken. Zo een relaxte dag had ik wel nodig na een week school.

Zondag zijn we naar de kerk geweest en ik ben wezen winkelen. Niet veel spannends.

Maandag en dinsdag waren ‘gewone’ schooldagen. Niks spannends gebeurt 😦

Jullie zullen je wel afvragen, hoe gaat het nou eigenlijk met me? Heb ik het naar me zin? Of is dit wat ik dacht wat ik zou worden?
Nou geloof me, tot nu toe is alles perfect. De familie is fantastisch, school is simpel en enige min-punt is: de kinderen op school zijn niet bepaald geïnteresseerd, vrienden maken of enigszins met iemand praten is niet simpel en natuurlijk, niemand heeft gezegd dat dit makkelijk zou worden, maar een beetje support van de kinderen zou ik erg appreciëren. Achja, als ik school even vergeet, dan gaat dit jaar een TOP-Jaar worden.
Als jullie mij op dit moment zouden vragen: ‘hoe gaat het?’ Dan zou ik zeggen ‘goed’ of ‘perfect’ want het gaat heel goed, me leven is op dit moment heel erg aan het veranderen, ik begin een heel ander opzicht te krijgen op… tsja, eigenlijk alles.

Krijgen jullie in ieder geval een beeld, op hoe ik alles tot nu toe vindt!!

Een korte update maar binnenkort gaan we een weekendje weg dus krijgen jullie weer wat meer te lezen.

– iDani


3 reacties op ‘I survived!

 1. Hi lieverd,

  Je zet heel die school op z’n kop. Ik geloof niet dat dat de bedoeling is. :-).

  Ik ben blij dat je je plekje binnen het gezin gevonden hebt, op school weet ik zeker dat het ook gaat lukken, je lult altijd lekker met vreemden dus dat kan je hier ook.

  Trouwens hoe is het afgelopen met de Apple presentatie?

  Hoe gaat met de voorbereiding voor jullie optreden met de band?

  Wat zijn je taken als manager van het volleybalteam?

  Doe je best…………….

  Xxx mama

 2. Hee Daan,
  Nou ik vind toch dat je de boel aardig in het honderd laat lopen op die school. Ze zullen wel blij met je zijn!!!!
  Fijn dat je het zo positief ervaart. Er zullen heus wel moeilijke momenten komen, maar ik weet zeker dat je die wel aankan met zo’n leuke familie om op terug te vallen.
  Succes ventje…………..

 3. Het kan niet elke dag feest zijn.
  Je zal ongetwijfeld je eigen vriendenkring bij elkaar schrappen waarmee je t reuze naar je zin zal hebben.
  Sowieso ben jij wel huiselijk en dat vind jij belangrijk en zo te lezen is dat wel t geval.ben ik ook erg blij om.
  Zolder begint al *leeg* te worden.Elke week doen we er wel iets aan behalve dit weekend want zondag gaan we nar Zandvoort om te racen:)
  Je schrijfkunsten zijn wonderbaarlijk goed.Je hebt in 1 maand al meer meegemaakt dan sommige van ons een lifetime nodig hebben dus dat heb je alweer in de pocket.
  En op school…….ach:

  Wees nooit trots op je kennis terwijl je nog meer te leren hebt.

  sPap

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s