O – Hi – O

on

“Christopher Columbus was an explorer, navigator, and colonizer, born in the Republic of Genoa, in what is today northwestern Italy.”

Columbus – Ohio, dat was de plaats waar ik vorig weekend geweest ben. We vertrokken op vrijdag om 17:10. Het was een rit van 9.5 uur. We zijn tussendoor gestopt om wat te eten, tanken enz.

Met Neal, Jill en Joey ging ik naar Ohio. Bridget ging niet mee, want ze had het verkeerde weekend afgezegd.. niet heel slim. Maar beter voor ons, want zo hadden Joey en ik meer ruimte op de achterbank. Terwijl Joey aan het slapen was, waren Neal, Jill en ik een spel aan het spelen, het spelletje heet: ik ga op vakantie en neem mee (I’m going on vacation, and I’m bringing….) dit was onze totale lijst, totdat Jill en Neal er mee kapte:

Umberella, Little Dutch Boy, Sweater, Joey, Beautifull Wife, Bridget, Money, Water, Apple Stuff, Sensible Shoes, Deodorent, Aspirin, Neal, Gas, Sandwiches, Underwear, Car, Pants, Shirt, CD, Moon, Stars, Red Light, Suitcase, Chicken, Chicken Food and swarovski. Na dat het spelletje klaar was, ben ik gaan Google’en voor een Apple store in Columbus, en wat een toeval….. er was een Mall tegenover ons hotel en in die Mall was er een Apple Store, mijn nacht kon niet meer stuk, en Jill vindt Apple leuk, dus dat  betekende dat ik die dag erna naar Apple ging.

Eenmaal aangekomen bij ons hotel, en ik wil dit even kwijt, ik heb het hotel niet uitgekozen, er was een wedstrijd in Columbus, dus alle goedkope hotels waren vol geboekt, en daarom sliepen we in een Hilton. Niet dat ik het erg vond, natuurlijk niet, maar het is niet mijn fout! 🙂 Maar, eenmaal aangekomen zijn we meteen ons bed ingedoken.

Zaterdag:

Zaterdag zijn we om 9 uur opgestaan en ontbeten in het hotel, we dachten dat het ontbijt inclusief was, maar toen we eenmaal de rekening zagen, dachten we daar anders over. Zoals Jill zei: We are on vacation, enjoy. YOLO. Achja, ik vindt het allemaal best. Terwijl we door het hotel liepen, zagen we overal, kleine trappetjes, bij de balie, het zwembad, de lift, overal. Dus wij vragen aan de balie, krijgen we als antwoord: er is een ‘kleine mensen van Amerika’ conventie dit weekend. Dus het hele hotel zat vol met lilliputters, heel leuk om te zien. Na het ontbijt zijn we eerst gaan winkelen, ik natuurlijk naar Apple gegaan en de rest naar de andere winkels. Sam was met mij mee gegaan naar Apple, en hij vindt de iPhone 5 nu wel heel interessant, terwijl hij een Samsung fan is.. Wat ben ik toch een goede verkoper. 🙂

Daarna zijn we naar Sam’s appartement gegaan (die hij deelt met een co-worker) en toen kwam de “American Mom” naar boven bij Jill, ze begon meteen de afwas te doen, en van alles af te kraken, wij (Sam, Neal en Ik) moesten een nieuwe stofzuiger kopen en schoonmaak spullen. Natuurlijk zou Papa betalen, dus Sam vond het allemaal best. Terwijl wij aan het winkelen waren, waren Jill en Joey heel het huis aan het opruimen en toen we terug kwamen, leek het niet eens meer op een ‘jongeren’ huis.

Wat was het lijstje:
– Stofzuiger
– Schoonmaak spullen

Met wat kwam we thuis:
– Stofzuiger
– Magnetron
– Schoonmaak spullen
– WC-papier
– Snoep
– Bezem
– Stofer en blik

Jill was niet bepaald blij, daarom hadden we er een uur over gedaan, ipv. een half uur. Achja, dan moet ze niet 3 mannen sturen waarvan er 1 nog een kind is, en die met een Furby wilt spelen, dus heel snel afgeleid is….. 🙂

Na het bezoek aan het huis zijn we ‘Downtown’ gegaan want er was een Italiaans Festival aan de gang, het was heel erg gezellig, allemaal italiaanse restaurantjes, en mensen in de kleuren van de italiaanse vlag gekleed en er was 1 grote tent, waar italiaanse zangers aan het zingen waren. Het was echt een top feest, en zelfs de voedsel was goed.

Daarna zijn we door downtonw columbus gelopen en dat was 1 en al ‘Art’ alles had te maken met kunst en geschiedenis, heel erg veel gelerd. Daarna zijn we uiteten gegaan bij een Mexicaans restaurant, en rond 10 uur waren we in het hotel en lagen we in het zwembad. Daarna zijn Joey en ik nog even naar de bar gegaan in het hotel voor een Warme Chocolade melk en toen ik wou betalen, zei het meisje achter de bar: nee hoeft niet, heb het al geregeld. Dus ik daarna patat besteld, kreeg ik weer te horen: nee nee hoeft niet, heb het al geregeld. En dat ging dus de hele avond door. Was een erg goedkope avond voor mij. Misschien omdat ik cute ben… haha!

Volgende morgen zijn we Columbus in gegaan, hebben we eerst ontbeten bij een frans restaurant, heel erg lekker en daarna zijn we Columbus ingegaan en hebben we de toeristische route gedaan. Na de tour zijn we terug naar zijn huis gegaan, zodat Jill kon controleren of het er nog redelijk uitzag, voordat ze vertrok. Daarna naar het hotel gegaan zodat we aan het zwembad konden hangen en konden uitrusten, voordat we de volgende morgen weer terug gingen.

De volgende morgen vertrokken we om 7 uur sochtends, dus het was vroeg opstaan. We gingen terug met 2 auto’s, want de reden voor dit uitje was het ophalen van de oude auto van Sam, want hij had een nieuwe en dan kan Joey nu de oude gebruiken van hem. Dus zijn we terug gereden met 2 auto’s en ik reed samen met Neal, en Jill samen met Joey. Het was een gezellige reis, heb eerst 2 uur geslapen en ben daarna wakker gebleven voor Neal. Met zo een reis krijg je toch een band met iemand, dus was best blij dat ik met Neal was, ipv. met Jill. Band heb ik al met Jill.

Rond 4 uur waren we thuis en heb ik me huiswerk gemaakt en uitgerust van de reis…. ja, het is vermoeiend zo een 9 uur durende reis. Dinsdag ben ik weer naar school gegaan, en geloof het of niet, veel mensen hebben me gemist, want de ‘Band’ les was saai, bij Short Stories, is er niemand uit gestuurd en bij Algebra had mr. Funk (Algebra leraar) voor het eerst rust… Of het positief is of niet, het is maar net hoe je het zelf bekijkt.

Vorige week had ik me optreden, het is opgenomen, hier is de link. En er is een tweede video gemaakt voor onze school, ‘Like’ het even op FB, aub en dan kunnen we een prijs winnen. Dit is de link voor de andere video. Het is de Shiocton High School!! Bedankt iedereen!

Volgende week vrijdag heb ik een bruiloft, en me pak heb ik al gekocht. Over 2 weken heb ik een lang weekend, want dan is het: ‘Thanksgiving’ en dat pakken ze groots uit in huize Krohlow. En gisteren kwam er ook nog iemand naar me toe op School en die vertelde me iets ‘belangrijks’ wat dat ‘belangrijks’ is, zullen jullie begin April horen…

What it means to be an exchange student: 
Seeing someone crying because he/she misses you so much but not begin able to hug him/her.

– iDani

ps: foto link. Ik probeer het te updaten iedere keer dat ik iets post, dus ook al heb je gisteren gekeken, kijk dan vandaag weer even 🙂
pps: foto link. Ik ga voortaan nog een map bij houden, dat zijn ‘zomaar foto’s Die foto’s maak ik met me telefoon, en die stop ik meestal niet bij de mappen. 🙂

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Lindsay schreef:

  Awesomeness! Jij brengt dus wel een beetje leven daar op school hahaha! Xx.

 2. cadarora schreef:

  Hi lieverd,

  Wat heb je weer een leuk weekend achter de rug. Natuurlijk ga je iedere dag naar school maar het lijkt wel of je gewoon een hele lange vakantie aan het vieren bent. Al die belevenissen, nieuwe impressies. Echt super. Je klinkt super opgewekt en je schrijft geweldig, blijf zo door gaan. Natuurlijk ben ik als moeder wel een beetje bevooroordeeld.

  Hoe heb je het voor elkaar gekregen om alles gratis te krijgen aan de bar? Stond het niet stiekem op de eindafrekening van het hotel en dat Neal en Jill dit allemaal heeft moeten betalen? Het zou typisch iets voor jou zijn.

  Natuurlijk heb je mij nu wel heel erg nieuwsgierig gemaakt, wat gaat er gebeuren in April? Heb je een nieuwe Prom date en dump je je zus? Ga je tijdens je lange vakantie op vakantie? Of ga je misschien een voetbalwedstrijd spelen in april? Nou ja, mij heb je in ieder geval nieuwsgierig gemaakt en ik laat mijn fantasie de vrije loop.

  Ik kan nu al niet wachten op je volgende blog, knuffel, knuffel en nog een knuffel.
  Denk eraan: “Wat je niet doodt, maakt je sterker.”

  Hvj

  Mama

 3. Kata schreef:

  Hey Daan! Weer een leuk verhaal om te lezen!! Ben benieuwd naar he volgende blog. Kusjes

 4. Ellen schreef:

  Hoi Dani,

  Weer super leuk om te lezen!

  Groetjes van ons 3tjes

 5. Petra martinez schreef:

  Hoi Daan,
  Wat een weekend heb je weer gehad , wat een belevenissen , short people convension, italian festival , Applestore niet te vergeten en gratis ?????? aan de bar jezelf volstoppen , het kan niet leuker en gekker. 🍔🍟
  Als ik het lees zie ik het allemaal voor me gebeuren als in een highschool film met in de hoofdrol Dani Blanco allias de Apple men.
  Ik hoop dat je zo blijft schrijven en ons niet vergeet hier in Holland , we miss you !!!
  En met je verhalen zijn we een beetje bij jou.
  Veel plezier deze week en tot het volgende verhaal !
  Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  Los Martinezjes
  ( je schoonmoeder)😘🇺🇸

 6. Carlos Blanco schreef:

  eventjes naar Columbus rijden….Dat is net zo ver als van huis naar Bordeaux,Zuid Frankrijk en dat voor n weekendje oepsssss.Heb je onderweg niet 3maal3 is negen en ….zingt zijn eigen lied….gedaan?
  Hilton kennen wij alleen van *horen zeggen* dus …..in de rugzak ….
  (bijna) alle moms zijn hetzelfde …
  Heb je geen tijd om je te vervelen daar?
  wanneer komt de mini ipad uit?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s