Zomaar

on

Zomaar, gewoon zomaar een blog. Over kleine dingen die ik niet in een ‘onderwerp’ blog ga zetten.

Volleybal,
Hoe gaat het met volleybal? Het ging heel goed, ik ging iedere andere dag naar een training, want om er iedere dag te zitten vond ik een beetje saai, dus op maandag, woensdag en vrijdag was ik erbij. Bij de meeste wedstrijden was ik er ook bij om te helpen en ze aan te moedigen.
Maaaaar, na 6 weken was ik het zat, en ze waren meer bezig met praten en het overleggen van een wedstrijd, dat ik besloot om niet meer te gaan, 4 weken nadat ik vertrok, lag het team uit de competitie en zijn ze gestopt met volleybal…

Toevallig? Of omdat ik vertrok? Zal wel omdat ze niet heel goed waren dit jaar. Achja, in februari begin ik met mijn sport: rennen 🙂 ben benieuwd!

 

Band,
Met de band gaat het top! Natuurlijk speel ik niet vlekkeloos, maar het gaat de goede kant op! Bijna iedere vrijdag moeten we ‘pep band’ doen, na school. Pep band is: aanmoedigen van het football team doormiddel van: muziek. Heel leuk, maar VERSCHRIKKELIJK koud!

Deze week moeten we op zaterdag ‘pep band’ spelen, maar in een andere stad, dus ga voor het eerst met de gele bus rijden! Heb er al zin in!!

Een link naar 1 van me ‘optredens’, niet van mij, ik was aan het dansen, maar van de band! 🙂

Oh, over 3 maanden moeten we een ‘solo’ doen, maar daar was ik het niet helemaal mee eens, want ik ga niet alleen optreden voor 40 kinderen, heb wel wat beters te doen met me zenuwen. Dus ik gelijk er tegen in gegaan, en nu mag ik het met mijn fvorite tweeling doen. De tweeling is eigenlijk geen tweeling, het zijn 2 meisjes, die al jaren vrienden zijn, ze doen alles samen, ze ‘matchen’ hun kleding zo af en toe. Het zijn gewoon beste vriendinnen, maar ik vindt ze gewoon net een tweeling. Daarom dus: my favorite twins. 🙂

 

Het weer,
Het weer begint afschuwelijk te worden, door ‘super storm sandy’ hebben we heel veel wind de laatste tijd, maar daarnaast is het ook gewoon verschrikkelijk koud! Geen regen, maar wel veel wind (bij ons thuis, we wonen ook op een berg) en heel veel kou! Gelukkig regent of sneeuwt het nog niet, dus het valt nog te doen, gewoon een extra laagje aantrekken en klaar!

 

Black Friday is coming up,
Jullie zullen wel denken: “wat is Black Friday?” Black Friday is de dag dat ALLES in de uitverkoop gaat, het is de dag na Thanksgiving, en zelfs Apple heeft korting op die dag 🙂 Ik, natuurlijk, al zenuwachtig, want de reclame begint binnen te komen, winkels beginnen zich klaar te maken en ik heb al 2 weken lang niks gekocht. Want ik wacht nu voor Black Friday. De openingstijden weet ik nog niet, maar ze zeggen dat ‘Best Buy’ (elektronica winkel) om 12 uur open gaat, zelfde als ‘Walmart’ (gigantisch grote winkel waar ze ALLES verkopen. En Abercrombie and Fitch gaat, of om 12 uur, of om 5 uur open, ik hoop zelf 5 uur, want dan kan ik om 12 uur naar ‘Best Buy’ en om 5 uur naar ‘Abercrombie’ Ik heb het hier wel over ‘NACHT’ niet overdag, dit is allemaal s’nachts. Is dat niet geniaal? Kan ik gewoon 24 uur een winkel in en uit, het zal wel gigantisch druk zijn, daarom heb ik een ‘buddy system’ opgezet, ik ga samen met een vriend van Joey, en hij dropt me af, parkeert de auto en gaat daarna in de rij staan, zodat als ik klaar ben, we gelijk kunnen betalen en weg wezen.

Heb er nu al zin in!

What is gonna happen next?
Het is november, dus dat betekend: Thanksgiving in Amerika. Dit jaar wordt het bij ons gevierd, dus dat betekend dat ik mag helpen met de Kalkoen (Deja vu?)

Maaar, na November komt: DECEMBER, de maand waar mijn zus jarig is en Tiara jarig is. De maand van: SINTERKLAAS en de KERSTMAN!
Ik weet nog niet precies hoe ze kerst hier vieren, maar daar zal ik binnenkort wel achter komen. Daarnaast ga ik in December voor 3 dagen naar Chicago met Koni (de persoon die op mij let, zodra er iets gebeurt in het gast gezin) We gaan van maandag tot woensdag (3 tot 5 December) en dan gaan we naar een Kerst markt en naar een Apple Store en een hele grote winkel centrum. December wordt een drukke, maar hele leuke maand!

 

 

Voordat jullie het weten ben ik al terug, ik zit hier al 10 weken en heb er nog maar 30 te gaan, dus zit al op 1 / 4de. Tijd vliegt, toch?
Celina, Demi M, Demi B, Sylvia & Dani, nog gefeliciteerd!!

 

 

What it means to be an Exchange Student:
Not knowing what it really means to leave somebody for such a long time.

 

– iDani

PS: foto link. Zomaar.. omdat ik een slecht geheugen heb en veel foto’s met me telefoon maak.

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Iris van Dam schreef:

  November….de maand dat iris jarig is… Hahah:p. Succes met black friday! Haha xx

 2. iPap schreef:

  Je hebt t er maar druk mee.
  De BAND is wel leuk denk ik ,lekker herrie schoppen.Fotos maken vd GELE bus !!
  Hier begint ook alweer kouder te worden en vooral na vorige week VEEL sneller donker en ongezelligNiet leuk om te werken maar wel leuk om lekker vroeg thuis te zijn:)
  Ik zal ook ff snel n lijstje maken voor Black Friday dan,en misschien een hint….het lijkt mij slimmer om n dag van te voren al naar de winkels te gaan om precies te weten waar alles staat wat je wilt kopen en dan hoef je vrijdag dus niet te zoeken en met de kleding idem dito en alvast de kleren passen zodat je precies weet welke maat je nodig hebt enzo.Scheelt erg veel tijd toch..
  Thanksgiving ook fotos maken please.
  Sinterklaas bestaat niet in The USA dus….hebbie pech.

  Wie niet reist wordt niet gemist, maar kan wel veel missen.

  Een doel is een droom met een deadline (nog MAAR 30 weken)

  iPap

 3. Petra martinez schreef:

  Hello Daniel,
  Dat was een snel antwoord op al mijn vragen .

  Je coach cariere is al weer voorbij en je speelt dus af en toe nog een valse 🎶🎵🎼 in de band .

  En alweer een 1/4 van je tijd daar achter de rug , voor je het weet zit je op de helft van je avontuur.
  Je hebt de komende maanden ook al weer een druk programma , kalkoen 🍗🌽 met thanksgiving and christmas holidays .
  And don’t forget your shoppingdays ( er is toch uitverkoop).
  Niet te veel kopen anders is Jill nog een half jaar na je vertrek bezig met dozen opsturen.
  Veel plezier ! Blijf schrijven !
  Dan doe ik dat ook !
  Veel liefs xxxxxx
  Peet (je schoonmoeder)

 4. Ellen schreef:

  Hoi Dani, leuk om alle je belevenissen weer te lezen je heb daar maar 1kerst dag en de volgende dag Boxing day? Veel plezier op thanksgiving en suc6 met black friday. Groetjes

 5. cadarora schreef:

  Hi lieverd,
  Ik heb weer heerlijk genoten van je verhaal.
  Wat heb ik gelachen bij je “vogeltjesdans” geweldig, nog steeds als ik er aan denk lig ik in een deuk. Ach, Peet vindt het valse noten, ik niet hoor en ik heb er verstand van, het klinkt geweldigggggggg.

  Leuke tijden komen er nu aan maar natuurlijk voor jou ook zware tijden……… gewoon doorgaan en niet blijven hangen in het gemis. Dit jaar ben je er niet bij maar er zullen er hopelijk nog heel veel komen waar je wel bij zult zijn. Je weet hoe het hier gevierd gaat geworden, ieder jaar ongeveer hetzelfde. Wat je nog niet weet hoe de Familie Krohlow het doet, dus geniet ervan en deze herinneringen pakken ze je niet meer af. Halloween, Thanksgiving en Kerst in de U.S.A. dat is niet voor veel mensen weggelegd. Geniet.

  Foto’s van de gele bus, niet vergeten te maken.

  Tegen de kou, veel laagjes aan, denk aan mijn woorden: “alles wat je bij je hebt kan je uittrekken, heb je het niet bij je dan kan je het niet aandoen”. Zodra er sneeuw is, komt de sneeuwpret en rijden op een sneeuwscooter, hebben heel veel ook nog nooit gedaan………… Nogmaals have fun en geniet er met volle teugen van over een jaar kijk je met weemoed terug. Leer veel mensen kennen je weet maar nooit wat je van hen leren kan.

  Zoals papa zegt: “nog MAAR 30 weken” voordat je het weet is het voorbij en ben je weer terug in de veilige haven. Jij bent sterk genoeg om al deze stormen te doorstaan………

  hvvvj

  mama

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s