Vis, vlinder, potlood?

on

Lang geleden dat ik iets gepost heb,  er is in de tussentijd weinig gebeurd… nou misschien ook niet.

We hadden vorige week de ‘International Education Week’ dat betekende eigenlijk dat alle Exchange Students een presentatie moesten maken over hun ‘Thuis Land’ Eerst dacht ik van, lekker is dat, een stomme presentatie maken, maar uiteindelijk was het nog heel leuk om te doen ook, ik had een filmpje erin gezet over de Maesvloedkering en aan het eind ging ik even skypen met me zus en me ouders zodat ze met iemand konden praten die eigenlijk nu in Nederland zat. Was heel leuk, en ik had eerst 2 afspraken staan, maar heb er nu nog 3. Heel leuk dus! 🙂

18 November, en ik weet niet of jullie het op Facebook hadden gezien, was het: International Hug an Exchange Student Day, en dat laat ik natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Dus in iedere les melde ik het even en schreef ik het met koeie letters op het bord, leraren waren niet heel blij met mij… Achja!

En, waarom: Vis, vlinder, Potlood? 3 keer raden, goed geraden!! Ik doe aan zwemmen, sinds vorige week dinsdag! 🙂 Het is een zwem team in een dorp verder op. Het is echt geniaal!! We hebben dus 3 groepen in het team, we hebben de kleine kinderen die nog moeten leren ‘snel’ zwemmen, dan hebben we de middel kids, die kunnen snel zwemmen maar hebben nog begeleiding nodig en dan hebben we mijn groep dat zijn 5 kinderen, die kunnen, snel zwemmen, en zelfstandig zwemmen, we krijgen van onze coach een briefje waar op staat wat je moet doen en dat doe je dan.

Na mijn eerste training was ik dus dood, dit was onze warming-up: 4 bannen met ALLEEN je armen, dat betekend dus GEEN benen (even duidelijk maken) en daarna nog eens 4 keer maar dan ALLEEN je benen en daarna 4 keer alles! Dat was dus behoorlijk zwaar, en heb er in totaal 45 minuten overgedaan, en de trainingen zijn een uur, dus er was weinig training over…

En verder… het is vandaag Thanksgiving, dussss ik leek gisteren op een konijn die iets te veel energie drink ophad. (Ik heb er namelijk heel veel zin in!!) Mensen vonden het heel erg interessant!! en gisteren hadden we maar een halve dag, dus ik was naar de kapper gegaan na school en daarna heeft Zach (vriend van mij) me opgehaald en zijn we naar Appleton gegaan, hebben we geluncht met 2 andere vrienden bij Huhat (Wok something) en de planning was om kleding te passen bij Abercrombie, zodat ik weet welke maat ik heb, maar hij moest werken, dus weet nog niet wat mijn maat is… awesome, not!

Eergisteren was er een parade in Appleton (Appleton is en grote stad op 30 min rijden, met de grote winkels en winkelcentra) maar er was dus een parade, een kerst parade, heel veel scholen waren er, dus er waren heel veel fanfare’s enz. En ze hadden die mooie prui wagens gemaakt, ik miste alleen wel de wagen van Coca Cola.. En natuurlijk hadden we ook Santa Claus. En er was dus een geweldige wagen, die stond vol met de bakken van een luchtballon, maar ze hadden de bovenkant er niet opgezet, dus alleen het vuur gedeelte was er, snapje? Kijk maar naar de foto!

En ik had marzel want die vriend van mij, zijn ouders zijn rijk, en die hadden dus een verdieping gehuurd bij een bar, en die keek dus heel mooi uit op de straat, echt geweldig! En er was voedsel, drinken en muziek. Je kreeg echt het Amerikaanse kerst gevoel.

Dan hebben we vrijdag BLACK FRIDAY, (ik ben heel erg excited voor dat!!!!) Want alles gaat in de uitverkoop en en en Abercrombie + Hollister is ALLES 50% off! Amazing dus!

Een korte blog, maar de komende 2 dagen gaat er veel gebeuren dus dit weekend krijgen jullie een nieuwe blog + heel veel foto’s!! I am already excited!! 🙂

What it means to be an Exchange Student:
Sometimes getting scared of how fast everything is going!

– iDani

ps: foto link. Foto’s, it’s all about the photo’s!
pps: foto link. Slecht geheugen..

7 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Lindsay schreef:

  Niceee die foto’s van die optocht en wat betreft die presentatie, dat was dus gewoon paniek om niks! Hoe kwam je toch op dat briljante idee om met Nederland te Skypen Daan, He, He, He xD!!

 2. Miranda schreef:

  Happy Thanksgiving!!!!!
  En moet je Kaylee der maat hebben voor Abercrombie morgen??? 🙂
  xxx

 3. cadarora schreef:

  Hi Lieverd,

  Super leuke avonturen allemaal weer. Happy Thanksgiving vandaag en heel veel succes morgen.

  Waarom verbaasd mij dat zwemmen nou helemaal niet. Bij tennissen moest je net voor de warming up altijd naar het toilet, je kwam pas terug tegen de tijd dat de andere kinderen klaar waren met de warming up.

  Wat een mooie praalwagens. Ze steken echt veel energie in kerst die Amerikanen.

  Ik kan niet wachten tot het maandag is om je volgende blog te lezen.

  xxxx

  liefs
  mama

 4. Petra martinez schreef:

  Hoi Daan , hoop dat je een leuke thanksgiving hebt gehad , was de kalkoen nog gelukt ?
  Was hij nog te eten na jou keuken kunsten ?

  Wat klinkt het alweer gezellig die voor pret voor kerst , krijg er ook gelijk zin in .
  Ben benieuwd naar het vervolg verhaal , kan bijna niet wachten tot na het weekend.
  Heel veel plezier en tot volgende keer.
  Groetjes van je schoonmoeder whahaha ! 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

 5. Gea Paalman (moeder Lauri) schreef:

  Hoi Dani…… Het is weer leuk,leuk,leuk. gezellig om te lezen…. Veel plezier en.. Alle goeds!!!

 6. Cristina Rojas schreef:

  Ik ben echt sloom en heb nog nooit gereageerd op jouw blog, maar ik ben echt superblij voor jou en dat je het zo erg naar jouw zin hebt!! Ik kijk uit naar de volgende post!!

 7. Ipap schreef:

  Lichtjesparades e.d zijn altijd wel wat voor jouw geweest.black friday wordt leuk!!
  Vis vlinder potlood….hoe kom je erop
  …..hug…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s