What happened..

on

Nothing!

Na Thanksgiving en Black Friday hadden we gewoon weer school en was alles weer terug naar ‘normaal’

Vrijdag hadden we Sam opgehaald van het Airport omdat we zondag een Surprise party hadden voor oma 🙂 Toen zaterdag ochtend was ik om 9 uur wakker en IMG_5627ging ik maar de kerst verlichting ophangen buiten, want ik ben gek op kerst verlichting. zo gezegd, zo gedaan… niet. Ik heb er 2 uur over gedaan. Het eerste gedeelte was makkelijk, we hadden namelijk een heftruck dus daar stonden Sam en ik op om alles op te hangen, het laatste gedeelte was niet bereikbaar voor de Heftruck, dus moest er iemand op het dak, om de verlichting op te hangen, en ik weet dat me ouders nu al zenuwachtig worden, maar ik was de gene die het dak opging, en even kerst verlichting ging ophangen. Kan ik ook weer van me bucket list afstrepen, op het dak lopen en kerst verlichting ophangen.
Daarna zijn we naar een Kerst boer land ding gegaan, het is een groot stuk land met allemaal kerst bomen, verschillende soorten en maten, en zodra je daar aankomt krijg je een zaag, en mag je zelf tussen alle bomen gaan kijken welke je wilt hebben, het is heel anders
IMG_5678dan wij in Nederland gewend zijn, want in Nederland zijn ze al omgehakt, maar hier moet je het zelf doen. Was een hele ervaring!!IMG_2489

Zondag moest ik vroeg op, want het was Grandma Gloria haar verjaardag, en dan moet je natuurlijk wel naar de kerk, want oma is een ‘fan’ van de kerk. 9 uur begint de ceremonie, maar de Krohlow’s zijn altijd laat.. dus 9.10 kwamen we aan, 10 was het klaar, snel naar huis gereden, want we hadden een surprise party voor Oma geregeld.
Eenmaal thuis aangekomen zijn Jill en Neal vertrokken, om alles klaar te maken, en de kinderen gingen in een aparte auto. Toen begon de stres, want we kwamen er achter dat oma voor ons reed, en wij moesten er natuurlijk wel eerder aankomen dan Oma, dus wij ingehaald, allemaal bukken (Want oma wist niet dat Sam thuis was), toen hebben we 120 km/u gereden op een weg waar je 80km/u mag, achja…. we hadden onze smoes al klaar staan: it is my grandma’s birthday, this is important, she is 80 years old!IMG_5742

Aangekomen bij het restaurant, wij via de achterkant naar binnen gegaan en we waren nog op tijd ook! Het feest zelf was top! Oma was verast en het was een gezellige avond, toen avonds hadden we de kers verlichting in de boom opgehangen.

Vandaag vertrek ik naar Chicago en vrijdag ga ik naar Minnesota. Weekend daarop ga ik ‘Up-North’ en weekend daarna is Kerst, weekend daarna is Oud-en-Nieuw en dan is het alweer januari. Tijd vliegt voorbij en heb het reuze naar me zin!

What it means to be an Exchange Student:
Making new friends all over the world.

– iDani

ps: foto link. Foto’s, it’s all about the photo’s!
pps: foto link. Slecht geheugen..

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Linda schreef:

  Hee Daan,
  Heb je zelf gezaagd? Dat had ik wel eens willen zien. Het is goed dat we het weten, want dan kan je deze zomer bij ons in de tuin komen helpen met zagen e.d.
  Ha, ha, volgens mij niet jouw hobby.
  Fijn dat je het zo naar je zin hebt. Ben echt blij voor je.
  Is het nog een beetje uit te houden daar met de kou? Hier wordt het ook steeds kouder. Ik hoop dat je fijne en gezellige kerstdagen zal hebben. We denken aan je.
  Dikke kus,
  Lin

 2. iPap schreef:

  ok.duidelijk dus wie er volgend jaar ons dak gaat versieren en tevens de dakgoot gaat schoonmaken en de dakkapellen gaat schoonmaken:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s