It’s white and fluffy, what is it?

on

Het sneeuwt hier in Wisconsin.. en omdat het sneeuwt, doe ik dan ook dingen, die te maken hebben met sneeuw.

DSC02135
Vorig weekend ben ik met Zach, Courtney en Zach zijn ouders, ‘up-north’ gegaan. We waren van plan om er vrijdag middag heen te rijden, maar omdat ik nog steeds ‘band class’ heb, moet ik ook naar ‘pep-band’ (je moedigt je school sport team aan, doormiddel van muziek) nadat ik ‘pre’ time (voor het spel) had gespeeld, had ik geen zin om te wachten, tot ‘half’ time (in de pauze) dus ik ben gewoon weg gegaan. Daarna zijn we gaan rijden (2 uur durende reis) en eenmaal aangekomen, hebben we onze pyjama’s aangetrokken en hebben we films gekeken.

De volgende morgen waren we allemaal om 9 uur op, want we gingen skiën. Er is een ski ‘ressort’ verder op, en omdat Zach zijn vader een grote sponsor is van dat ressort, kregen we alles gratis. Niks te klagen dus! Na onze spullen gehaald te hebben, zijn we gaan skiën, en we begonnen makkelijk en we gingen steeds hoger en ook moeilijkere pistes pakken. Totdat we bij een piste waren, die heel steil is. De eerste keer ging alles goed, alleen Courtney was gevallen, maar de tweede keer.. jongens, als het gefilmd zou zijn, zouden jullie op de grond liggen van het lachen. Wat gebeurde er. Ik ging de piste af, en het ging goed, het begin.. daarna dacht ik, ik doe even me ‘happy’ dance, dat is een dans die je doet wanneer je blij bent, die van mij is: beweeg je handen en lichaam als een inktvis. Ik was dus me happy dance aan het doen en terwijl ik dat deed, verloor ik een stok, keek ik achterom, viel ik om, vloog me stok weg, me ski’s vlogen uit en ik begon naar beneden te rollen, totdat ik tot stil stand kwam… daarna moest ik de berg oplopen om me stokken en ski’s te pakken.. niet leuk!

Daarna zijn we maar gaan lunchen en na de lunch gingen we nog 2 uur skiën. Al met al een leuke dag, na het skiën zijn w naar huis gegaan, pyjama aan en kwamen onze buren langs. We hebben die avond Amerikaanse biefstuk gegeten… dat vindt ik heeeeerlijk… niet. Gelukkig hadden ze pizza meegenomen 🙂

Daarna hebben we spelletjes gespeeld, en het was een heel leuk spel, je hebt een apparaat en het apparaat geeft een woord, dan moet jij uitleggen aan je mede spelers dat woord, zonder het woord te zeggen. Geniaal natuurlijk, want ik blijf een buitenlander.. dus het apparaat ging altijd af wanneer ik hem had.
Volgende dan zijn we naar huis gereden en heb ik niks gedaan 🙂

IMG_2757Die donderdag daarna heb ik iets ‘Amerikaans’ meegemaakt. Zach, Courtney en ik gingen winkelen, dus zij haalden mij op bij het zwembad, en op de ‘hoofd straat’ van Appleton (grote stad) stonden we bij een verkeerslicht te wachten. En terwijl we aan het wachten waren, was er dus iemand in ons ingereden. Het is voor Zach de tweede keer in een jaar tijd dat iemand in hem inrijd. Nou, naar de kant van de weg gereden, politie gekomen, politie alles opgeschreven, en hij had dus ook mijn rijbewijs nodig. Ik mijn rijbewijs gegeven, kwamen we er later achter dat hij als mijn achternaam had gezet: Rotterdam. Heel fijn..
Wij zijn allemaal oke, er is niks ernstigs, heel de kofferbak is kapot, mijn nek deed pijn voor een week en Zach zijn rug doet nog steeds pijn.

Ik hoop vorige week ook mijn eerste officiële, school vrije sneeuw dag gehad 🙂 Er was een gigantische sneeuw storm onderweg naar Wisconsin, en daarom kregen we allemaal een dag vrij. Het was maar goed ook, want we hadden zeker 30CM sneeuw liggen in de voortuin. Het was een rustige dag, ik heb me kerst cadeaus ingepakt en lekker niks gedaan.

Mijn volgende blog gaat natuurlijk over: KERST 🙂 en Oud en Nieuw. Ik wens jullie, hele fijne feestdagen en natuurlijk een gelukkig nieuwjaar. En om kerst nog even goed af te sluiten heb ik een video gemaakt. I hope you will like it.

Video

What it means to be an Exchange Student:
Having to call somebody for their birthday, instead of giving them a hug.

– iDani

ps: foto link. Foto’s, it’s all about the photo’s!
pps:Foto link van me vorige blog. Link
ppps: foto link. Oh.. zomaar.

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Miranda schreef:

  Geweldige video!!!!

 2. Tito & Lin schreef:

  Hallo Daantje,

  Wat een leuke video zeg. Goed gedaan jochie.
  We hopen dat je het in het nieuwe jaar net zo naar je zin zal hebben als in 2012. Veel geluk lieverd.
  Groetjes van Tito en Lin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s