Ready to go..

on

The Hawaii trip is almost here, but before that, let’s have an update..


     Twee weken geleden had ik mijn Solo Ensemble. Het is voor de Band klas, en je moest een stukje muziek voorbereiden (alleen of met meerdere mensen) en dat moesten we dus 2 weken geleden opdragen voor een ‘jury’. Het was dus best spannend, want als je het heel goed zou doen, dan zou je naar ‘State’ gaan. State houdt in dat je tegen alle goede mensen moet spelen van jouw Staat  (Wisconsin voor mij dus). Zou je daar winnen, dan moest je tegen alle goede mensen van Amerika gaan.

Untitled

Wat ik niet wist is dat als je naar State wilde gaan, je een ‘A’ stuk nodig had, en wij hadden een ‘B’ stuk, verschil… het is moeilijker. Het optreden zelf ging heel goed, de jury had een paar tips, maar heel erg veel positieve opmerkingen.

Het weekend van 23 februari ben ik up-north geweest met Zach en zijn ouders. We vertrokken vrijdagmiddag, want die vrijdag hadden we een sneeuwdag 🙂 Perksofbeingwallflower1Onderweg heb ik voor het eerst in mijn leven een boek gelezen, voor 2 uur achter elkaar. Perks of being a Wallflower. Goed boek, maar het eind is heel erg raar, dus ik ben toen opnieuw gaan lezen. Ik begin het al te begrijpen.

Zaterdag zijn we gaan skieen, en dat was echt top. Goede sneeuw, het was aan het sneeuwen, de mensen die er waren die skieden lekker door en gingen niet sloom. Het was een top dag om te skieen. Daarna heeft zijn vader ons opgehaald en naar het ‘resort’ gebracht die 2 minuten van het huis vandaan is. Bij het resort is een golfbaan, een zwembad, sauna etc. etc. we gingen dus na het skieen zwemmen en toen kwam de buurvrouw van Zach op het geniale idee om in de sneeuw te gaan spelen. Ik vondt dat in eerste instantie geen hol aan, maar.. yolo… whatever. IMG_0528Dus we gingen naar buiten, een sneeuwengel maken en weer snel naar binnen want het was verschrikkelijk koud.

Zondag zijn we ‘s-ochtends gaan ‘tubbing’, je gaat met een band naar boven, en dan glij je naar beneden. Het was mijn eerste keer, en ik wist dus niet hoe je moest stoppen, zegt Zach dus heel serieus, “gewoon gaan.. je stopt vanzelf wel.. Naja”, wat maak het uit, ik dus gaan en het was echt geniaal! We hebben het voor een uurtje gedaan want daarna wordt het saai.

Afgelopen weekend ben ik naar Chicago gegaan. Vrijdag avond gingen we bowlen met de familie van Audry.IMG_0595 Toen zaterdag moesten we om 6 uur op, want Audry had haar SOLO ensemble om 8 uur, en het was 20 min.
rijden, en ik heb een uur nodig om me klaar te maken.. blabla.. eindstand, we sliepen pas om 2 uur, 6 uur eruit.

Na de SOLO zijn we naar Audry haar gymnastiek oefening gegaan, dat was 4 uur, dus terwijl zij dat aan het doen was zijn Zach, haar moeder en ik gaan eten.

IMG_0301Toen om 2 uur zijn we vertrokken naar Chicago, 6 uur aangekomen, wat gegeten, rond gelopen door Chicago en gestopt bij de Starbucks, daar ben ik een Duitse vrouw tegen gekomen, dus daar heb ik mee gepraat voor ongeveer een uur.  Dat was wel heel gezellig.

Zondag zijn we Chicago ingegaan, hebben we de toerist uitgehangen, winkel in en uit, zijn we naar de 96de verdieping gegaan van de HangCock building. Prachtig uitzicht en rond een uur of 6 zijn we naar huis gereden.  Nog even iets gegeten bij TGIF (Thank God It’s Friday) en toen naar bed.

Morgen vlieg ik naar Hawaii en ik heb er verschrikkelijk veel zin in!!

What it means to be an Exchange Student:
Having new habits in your daily life.

– iDani
ps: Link. Awesomeness
pps: foto link My life through my iPhone

Hier onder zijn linkjes naar mijn pagina’s.

facebook-iconInstagram_Icon_Largetwitter-iconYouTube icon button

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Petra martinez schreef:

  Daantje , heel veel plezier op Hawaï !
  Ga je daar een surfboy 🏄 zijn en een paar golven verslinden .
  Geniet er lekker van , ik ben niet jaloers hoor 😡

  Have fun xxxxxxx
  Peet

 2. Mary Formoso schreef:

  Jeetje, je houdt echt niet op met al dat gereis! Leuk hoor.
  Veel plezier in Hawaï!

 3. Lin schreef:

  Hoi Daan,
  Wat heb jij toch een rotleven zeg!
  Geniet er maar lekker van hoor!!!! Wij zijn ondertussen een beetje jaloers op je.
  Groetjes,
  Lin

 4. iPap schreef:

  Have Fun in HAWAI !!!!!!!!!!!!!

 5. Tito & Lin schreef:

  Hoi Daantje,

  Hartelijk gefeliciteerd met je 18e verjaardag. We zijn benieuwd hoe je reisje naar Hawai was. Laat je dat nog weten op je blog?Wij zijn een beetje ouderwets en hebben geen facebook, twitter, zelfs geen smartphone, want dat zijn we zelf wel, (hahahahaha)
  Veel plezier ventje!
  Groetjes en kusjes van Tito & Lin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s