Beach time

on

Aloha,

IMG_7794Dinsdag was het een beach day. Lekker de hele dag aan het strand hangen, maar eerst even genieten van een prachtig uitzicht.

Onze eerste stop was bij een heel hoog punt in Hawaii, waar je dus heel Hawaii kon zien, een schitterend uitzicht! Daarna vertrokken we rond 9 uur naar een niet toeristische strand. Er waren dus ook maar 5 mensen op het strand, eigenlijk 59, want wij waren met ze 54e.

IMG_7825

Op het strand aangekomen was het dus bewolkt. Kon ons niks boeien, wij dus gaan zonnen, in het water gezwommen, gevolleybald & natuurlijk ook gedanst. Dansen was echt iets dat we deze week veel hebben gedaan. Het maakt niet uit waar wij waren, wij danste wel. Of het een Louise Vuitton store, of een Forever 21, wij danste wel. Soms regende het, en soms regende het niet. Maar zodra het regende ging de muziek net iets harder, en danste we net iets gekker. Dat was dus onze regen dans.

Ik had al op zondag gezegd dat ik een Harlem Shake wou doen. Voor de mensen die niet weten wat dat is, het is een video, waar eerst 1 persoon danst, en dan stopt de muziek dramatisch, en dan dansen er 100 mensen. Het was geniaal, we hebben dat dus vandaag gedaan. En de video is top!!

Na het strand zijn we terug naar het hotel gereden, ondertussen vertelde Rhonda (onze bus chauffeur. Geniale vrouw, die danste ook gewoon met ons mee, ze vertelde op een leuke manier, en ze was zo klein, echt leuk) ons verhalen over Hawaii en was ze ons Hawaii’s aan het leren. Op de terug weg hadden we dus walrussen het water uit zien springen, Emily. Oh wacht even, ik heb de leiders nog niet voorgesteld.

IMG_8364

‘Emily’ zij is de ‘hoofd’ leidster.
Dan heb je:
Nathalia & Brianna, die zijn ook van Belo en helpen Emily
Als chaperon: Jennifer.

Links naar Rechts: Lauri, Emily, Brianna, Daniel & Nathalia.

Hele leuke vrouwen, Emily Nathalia en Brianna heel jong en Jennifer is 30 ofs. Maar oké, het was dus voor Emily haar eerste keer dat ze walrussen het water uit zag springen, dus die was helemaal blij, wij gestopt bij een uitkijk punt en toen sprongen ze niet. Hadden wij weer. Na een groep foto terug naar de bus en toen naar het hotel.

DIMG_0886iner time. We hadden bij het Hard Rock Café gegeten. Voor de mensen die het niet kennen, het is een restaurant waar de muziek net iets harder staat, er overalIMG_0889 allemaal gesigneerde platen hangen en heel veel gitaren, soms wel plafons vol.

Na het Hard Rock Café gingen we dus over Waikiki Beach lopen, met Waikiki Beach bedoel ik de winkel straat, niet het strand. Maar daar kwamen Lauri en ik dus een vrouw tegen, die heel erg oud uitzag maar heel blij en Hawai’s gekleed, wij dus met haar praten, werd ze helemaal blij, tranen weg vegen, verhalen vertellen over vrienden. Lau en ik kwamen niet meer bij.

Daarna terug naar het hotel en was Dinsdag over. Tijd vliegt als je het naar je zin hebt.

Ohana.

What it means to be an Exchange Student:
Doing weird things, at weird places!

– iDani

ps: Link. Paradise
pps: foto link My life through my iPhone..

Hier onder zijn linkjes naar mijn pagina’s.

facebook-iconInstagram_Icon_Largetwitter-icon

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Iris van Dam schreef:

    En waar is die Harlem Shake video?? 😛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s