Bye snow, hello.. airport

on

Hi there,

EINDELIJK was het dan zo ver, na weken van zenuwen, dagen van stres en uren van verveeldheid was ik dan eindelijk in Hawaii aangekomen met Lauri.

photo (1)Het begon op zaterdag ochtend 3 uur, ik vloog om 6 uur naar Chicago. Was maar 45 minuten dus heb even snel een ‘power’ nap kunnen doen.

Chicago aangekomen naar me gate gelopen, in de lijn gaan zitten (ik hou niet van staan) en daarna het vliegtuig in, naar San Francisco. Niks speciaals, niet verdwaald geraakt, saaie vlucht. Was maar 4.5 uur.13 - 1 (1)

Oef.. Nu begon het. Ik in San Francisco aangekomen, had ik een 3 uur durende overstap. Na 2 uur zou Lauri aankomen, bij gate 31. Leuk en aardig, ik die gate opgezocht, ik dus met een shuttle door het halve airport gereden. Aangekomen bij de gate wordt er mij verteld dat er geen vlucht van Phoenix komt. Ik dus terug naar de balie. Met 4 mensen gesproken, weer terug met de shuttle naar 31 en toen dacht ik, “laat maar, ze komt aan, of ze komt niet. Ze belt me maar.”

Terwijl ik zat te wachten even met me mams geskyped en toen kwam Lauri toch eindelijk aan bij gate 31. Het was ongeveer een jaar dat wij elkaar hadden gezien. Het was wel heel leuk om weer samen met haar te zijn.

Wij daarna naar onze gate gelopen, opgezocht waar het was. Toen voedsel gezocht, terug gelopen naar de gate, kregen we te horen dat er een half uur vertraging was. Daar was ik niet bepaald blij mee, maar… het is maar een half uur.

photoTerwijl we zaten te wachten kwamen er 2 mensen bij ons zitten, een moeder, Patricia en dochter Paige. Hele vriendelijke texaanse mensen, lekker plat. Na een half uur kregen we dus te horen dat we tot 2 uur moesten wachten, dat zou betekenen nog eens 4 uur.

Ja leuk een aardig dat wachten, maar daar hou ik niet van, wij dus dingen gezocht om te doen. Trappen op rennen, dansen, praten, eten, noem het maar op. We zaten toch op het airport en onze telefoons lagen mooi aan de oplader.

Om 5 uur vertrokken we dus eindelijk. In het vliegtuig hadden we het heel erg naar ons zin. We hebben films gekeken, ge ‘playbacked’ met nummers op haar iPod, gedanst in onze stoel, en het meisje naast ons was ook van Texas, en haar man werkt in Rotterdam, dus dat was heel leuk. Die vond het allemaalwel best dat wij zo druk waren.

Aangekomen in paradijs hebben we mijn koffer gepakt. Gezocht naar BELO (organisatie) en toen naar het hotel. We waren kapot, na een hele dag reizen wouden we naar bed. Om 12 uur lag ik dan ook eindelijk in bed.

Ik sliep met een Italiaan en een norway guy. Aardige jongens.

Het was een leuke start van een schitterende week, vanuit Hawaii zei ik (vorige week dan):

Aloha.

What it means to be an Exchange Student:
Being able to see places all over the world!

– iDani

PS: foto’s komen nog!! Ik wou alleen even dit posten zodat jullie op de hoogte waren! Volgende post zal je ook foto’s krijgen.

Hier onder zijn linkjes naar mijn pagina’s.

facebook-iconInstagram_Icon_Largetwitter-icon

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Gea Paalman (moeder Lauri) schreef:

  Aloha Dani

  Bedankt voor je blog.
  Wat een geweldige, onvergetelijke, mooie week op Hawaii hebben jullie samen en met vele anderen beleeft. Maar goed dat jullie met zovelen waren want op de SUPER foto’s ( en video) leken jullie dus echt een leuk paar samen. ,hahahha.
  Nogmaals Dani bedankt voor het oppassen van “miene deerne”.( Twents is ook een cultuur). geniet , koester, en bedankt ( net als je mam) dat wij zo heerlijk mochten meegenieten van jullie!!. Fijne tijd nog in de USA. Ik blijf je volgen.. bye. bye..alle goeds..

  Greats Gea

 2. iPap schreef:

  Ok.Weer genoeg meegemaakt dus.Alleen dat wachten al is wel ERG vervelend.Vind je de sneeuw niet leuk dan?
  Toch maar n appartamentje in Murcia kopen…??

 3. cadarora schreef:

  Hi lieverd,

  Het was een hele lange dag. Vooral dat wachten op San Francisco Airport als je dat had geweten dat het zolang zou gaan duren had je even de stad in kunnen gaan. Jammer dat we niet in de toekomst kunnen kijken. Gelukkig heb je een mooie compensatie gehad van United.

  Je hoort je wel te gedragen, he. Dat doe je toch niet rennen over trappen, dansen en playbacken in het vliegtuig… 🙂

  Ik verheug me nu al op het volgende verhaal. Trouwens die foto met dat witte plafond ???? leg dat eens uit.

  hvj

  mama

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s