Bye Hawaii.. Hello Wisconsin

on

Aloha,

Vandaag was onze laatste dag in Hawaii..

IMG_1150De dag begon vroeg, om precies te zijn, om 4.15. De eerste groep kinderen vertrokken om 4.30 en ik wou natuurlijk wel gedag zeggen. In die groep zaten: Lauri en Izzy. 2 mensen waar ik heel veel mee heb opgetrokken gedurende de week en die ik zeker zou gaan missen!!

Afscheid nemen is niet makkelijk. Er gebeurde nog wel iets grappigs. Lauri en ik zeiden de hele week ” I Love You Brianna” en ze zei nooit iets terug. Dus vanmorgen stond Brianna in de bus en zei ik dus: ” I Love You Brianna” en ze zegt dit terug: “I Love You Too” ik dus blij, loop ik de bus weer in, zeg ik tegen Lauri: hoorde je dat Lau, ze houd van me. En toen lag de bus in een deuk. Achja.. afscheid nemen is niet makkelijk, maar dit maakte het toch iets makkelijker.IMG_1142

Nadat de bus vertrok ben ik weer terug me bed in gegaan om dan om 8 uur wakker te worden, te ontbijten en dan afscheid te nemen van de volgende groep, want die vertrok om 9 uur. In de volgende groep zat Sofie. Sofie is een heel energiek kind, dus Lauri en ik klikte wel met haar.

Na het afscheid ben ik op Waikiki gaan lopen om de laatste dingen te halen en daarna terug naar het hotel gelopen om Anna op te halen. Met Anna ben ik weer op Waikiki gaan lopen, voor de laatste keer. Was een mooie wandeling, veel gepraat en vooral veel herinneringen opgehaald.

IMG_1159Om 11 uur zou ik vertrekken dus om half 11 vond ik het wel een strak plan om maar eens terug naar het hotel te lopen, ik moest de laatste dingen nog in me koffer doen en daarna was het dan zover. Afscheid nemen van Anna was niet makkelijk, ik ben in een korte tijd hele goede vrienden geworden en dit was zeker niet de laatste keer dat ik haar zal zien.

Tijdens de reis naar het Airport hadden we een muziekje op, en de eerste groep ging bij Terminal 1 er uit en de volgende groep (dat was ik) in Terminal 2. En het bizarre was, toen we net opstonden om de bus uit te lopen, kwam het nummer: I’m Coming home, op. Dat was wel heel bizar! (klik op I’m Coming Home, en je hoort het nummer op Youtube)

IMG_1192Ingechecked, van Nathalia gedag gezegd en daarna de controle in. We waren in totaal met ze 10en. Er moesten er 8 naar Chicago. De vlucht naar San Fransisco was oke, niks speciaals, me buurvrouw was SAAI. Ik heb geprobeerd te slapen, maar lukte niet helemaal. In SF hebben we gedag gezegd van 2 kinderen, dus gingen we verder met 6.

Vlucht naar Chicago was normaal, gezellige mensen naast me, een vrouw + dochter. In het begin mocht ik haar niet, want ze zat azijn met salade te eten. Nee, niet salade met azijn, maar azijn met salade, er zat zoveel azijn op die salade dat de botom van het bakje alleen maar azijn was. Stonk verschrikkelijk dus.

Aangekomen in Chicago had ik een 5 uur overstap, gelukkig waren de andere kinderen er nog, maar langzamerhand gingen die ook weg. Uiteindelijk 2 uur alleen geweest op het Airport, was wel gezellig, lekker rondlopen en winkelen.

Aangekomen in Wisconsin, kon ik me jas weer pakken want het was koud.

 

IMG_0309Dit is het dan, dit is wat ik heb meegemaakt in 1 week tijd. Het was leuk, nee fout, het was VERSCHRIKKELIJK leuk! Ik heb een top tijd gehad. Ik wil graag Lauri bedanken voor de verschrikkelijke leuke week die ik heb gehad en natuurlijk ook Izzy, Anna & Lea. De mensen die nog steeds mijn blog lezen, bedankt, ik waardeer het heel erg!!

Onze eerste foto samen >>

Als jullie goed mijn blog hebben gelezen hebben jullie gemerkt dat ik ‘Hawaii’se’ woorden / zinnen, aan het eind van mijn verhaal had geplaatst. Voor de mensen die niet heb gegoogled wat ze betekenen:

Aloha: Hello / Love
Mahalo: Thank You
Ohana: Family
‘O Keoni ko ‘u inoa Dani: My name is Dani
Wiki: quick / fast
Aloha Au Ia ‘Oe: I Love You

IMG_1550[1]

”There’s no such thing as goodbye, we say “See you Next time”, because we believe that we’ll meet again.”
– Belo USA

– iDani

ps: Link. Bye Bye
pps: foto link My life through my iPhone..
ppps: Lauri heeft een video gemaakt over onze trip. Mijn video is nog in de maak, hij komt ASAP. (Klik op de Youtube logo)

Hier onder zijn linkjes naar mijn pagina’s.
facebook-iconInstagram_Icon_Largetwitter-iconYouTube icon button

7 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Lauri schreef:

  hahahahaha, I LOVE YOU BRIII.

 2. Romy schreef:

  Ukkie !!!!!
  Wauw wat een week heb jij achter de rug zeg
  super leuk wat je allemaal hebt meegemaakt!!!
  lauri mocht je dit lezen ik heb best medelijden met je Hahaha …. en niét omdat je verbrand bent en op koraal hebt gestaan maar omdat je met mijn broertje zat oogescheept Hahahaha ….
  Uk ga nu lekker genieten van je week florida want voor je het weet is dat voorbij en maak net zo een blog aan het einde van die vakantie want het lijkt zo net alsof we er een beetje bij zijn xxxxxxxxxxx

 3. Tito & Lin schreef:

  Nou Daantje,
  Je hebt inderdaad heel wat meegemaakt. Heeeeeeeeeeel leuk om te lezen allemaal. Zo ben je toch wat minder ver weg. We waarderen het echt dat je alles op je blog zet en voor jezelf is het ook leuk; zeker voor later.
  Groetjes,
  Tito en Lin

 4. Sylvia schreef:

  WOW!!!!!! Dani….wat een geweldig jaar beleef jij. Super leuk dat je (tijdelijke) leven in de States met ons wil delen. Ik lees je verhalen vol enthousiasme en humor. Lieverd, geniet nog met volle teugen van de laatste 10 weken en ik zie je weer in juli.
  Lieve groetjes en dikke knuffel
  Syl xxx

 5. cadarora schreef:

  Hi lieverd,

  Natuurlijk mag ik ook vandaag niet ontbreken op je blog. Een beetje later dan dat je van mij gewend bent omdat ik een beetje achterliep met mijn e-mail en tot mijn verbazing zag ik dus dat jij nog een nieuw blog had.

  Ik heb het deze week natuurlijk al heel vaak gezegd, wat heb jij een super tijd achter de rug. Ik ben blij dat je dit alles met ons hebt willen delen.

  Blijf schrijven en natuurlijk ook vandaag weer ……….

  Hvj

  Mama

 6. Petra martinez schreef:

  Hoi Daan ,
  Wat een super week en wat heb je ons deze week veel mee laten genieten via je blog.
  Een tijd om nooit te vergeten !
  Blijven schrijven dan heb je veel herinneringen om terug te lezen later.
  En voor ons thuisblijvers natuurlijk om te weten wat je allemaal beleefd.

  Heel veel plezier !
  YOLO
  Groetjes Peet

 7. Gea, mams lauri schreef:

  Tjeetje.Wat een mooie week op Hawaii en ook je H.S Year en zoveel meer!! Het loopt al een RODE DRAAD mee door je leven Dani. Blijf dat gevoel koesteren, hoeveel hobbels je ook mag tegenkomen.. De stemming zat erin en dat is heel veel waard. Jullie zijn bofkonten.. Thank you for the Joy, fun.and laughing..Ik blijf je volgen. veelste leuk en spannend..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s