Enjoy every single minute

on

Aloha,

Onze ‘volle’ laatste dag in Hawaii, wat ging deze week snel zeg.

IMG_1038We gingen op vrijdag snorkelen, maar ze laten geen grote bussen toe, dus we gingen in allemaal kleine busjes. Eerst moesten we weer een kort filmpje bekijken over de zee etc etc en daarna mochten we naar het strand. Het strand was dus aan de voet van de vulkaan. Dat zou dus betekenen dat we moesten lopen. Daar hadden wij geen trek in, dus wij 2 dollar betaald voor een dag pas, en we mochten met het treintje naar beneden en ook weer naar boven.

Eenmaal beneden aangekomen, onze groep opgezocht en daarna het water in gegaan. IMG_8237Het koraal was heel erg mooi, hele mooie vissen. Er werd ons verteld dat het niet verstandig was om op het koraal te staan / lopen. Zijn we aan het snorkelen, kijk ik op, zie ik Lauri op het koraal lopen. Ik heb geloof ik voor 10 minuten gelachen, en nu dat ik het schrijf lach ik nog. Haar benen helemaal rood, met de snorkel op haar gezicht en de flippers. Het plaatje was compleet.. Jammer dat ik geen water camera bij me had.

We hebben ook ‘achter’ de lijn gezwommen, dat is waar de strooming heel snel is.  We gingen daar dus zwemmen zodat we dus scheeldpadden konden zien, jammer genoeg, geen schildpadden.

IMG_8280Om 1 uur gingen we terug naar het hotel om ons klaar te maken voor de ‘Liou’ Een Liou is een feest, van de andere Hawaii’se stammen, waar ze een varken bbq’en en allemaal andere tradities hebben zoals, bloemen van een boom gooien, vers vis vangen etc.

Tijdens het eten was er een show en toen vroegen ze of er mensen op het podium wouden dansen, everybody was welcome. Daar stonden dan… 50 kinderen de ‘hula’ te dansen. Na het dansen kregen we allemaal een certificaat omdat we zo goed waren.

IMG_8359De terug reis naar het hotel was de leukste busreis ooit. Iedereen was aan het dansen en zingen en toen het nummer: “Girl On Fire” by Alicia Keys op kwam, ging iedereen helemaal uit ze dak. Het was eigenlijk het nummer van de week. Waarom? Omdat Lauri zo verbrand was. Toen het nummer begon waren een paar mensen aan het zingen maar toen eenmaal het gedeelte met: Girl On Fire, kwam, ging iedereen uit ze dak!! Een moment om nooit meer te vergeten!

IMG_8383Aangekomen in het hotel, kregen we eerst een ‘speech’ van Emily. Ze zei hele mooie dingen, zoals: wij, uitwisselings-studenten, zijn de toekomst van deze generatie, mensen die al 40 jaar oud zijn hebben minder meegemaakt / minder gezien, dan wij, kinderen van 16 / 17 / 18 jaar oud. Na de speech hadden we nog 2 uur de tijd om te praten, foto’s uitwisselen enz enz. Ik dus met Lauri naar een kamer gegaan, samen van kamer naar kamer gelopen, beide onze ouders nog geskyped.. ging niet helemaal lekker. En daarna zijn we beneden gaan zitten samen met Emily en Nathalia.

Om 1 uur lag ik te slapen, ik moest er namelijk vroeg uit de volgende dag…

Goodnight Hawaii.

Aloha Au Ia ‘Oe

What it means to be an Exchange Student:
Seeing things, I’ll never see again.

– iDani

ps: Link. The Last Full Day
pps: foto link My life through my iPhone..

Hier onder zijn linkjes naar mijn pagina’s.

facebook-iconInstagram_Icon_Largetwitter-icon

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. cadarora schreef:

  Hi lieverd,

  Nu weer snorkelen tussen het koraal, gewoon om jaloers op te zijn. Wat een schitterende week hebben jullie gehad. Het is zo waar, jullie hebben dit jaar veel meegemaakt en dingen ontdekt waar heel veel mensen alleen maar van kunnen dromen. Deze week in Hawaii is zeker een hoogtepunt in jullie jonge bestaan. Koester het en kijk met een glimlach terug op een hele mooie week.

  Ik heb zeker genoten van je verhalen van Hawaii, dank je wel dat je dit met ons hebt willen delen.

  Hvj
  Mama

  1. Petra martinez schreef:

   Hier heb ik weinig aan toe te voegen , alleen SUPER !
   Groetjes Petra

 2. Gea, mams lauri schreef:

  Het is zo heerlijk om te lezen Dani, telkens weer.! keer op keer. En ik blijf erom lachen, echt soms de tranen over mn wangen.. Krijg er geen genoeg van.! Blijf maar fijn koesteren dat Hawaii gevoel..Wat een geweldige mooie kinderen zijn jullie, schitterend..

 3. Gea, mams lauri schreef:

  P.s. Dank je wel voor de fantastische foto’s. Deze heb ik voor mijzelf opgeslagen…

  1. idani1903 schreef:

   Ik heb meer foto’s. Ik zal u even een berichtje op FB sturen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s