Happy Birthday To Me

on

Hello, Halo, Bonjour, Ahoy, Mahraba, Aloha,

HAPPY BIRTHDAY TO ME!!!

IMG_8427Ja ja, ik ben alweer 18 jaar. (zal je niet geloven he??) Op 19 Maart was ik jarig. Ik had het druk op skype die dag, ik zag zelfs dat mensen een rij hadden gemaakt op FB. (bedankt voor de mensen die dat hebben geregeld)

Op dinsdag heb ik een doos met koekjes gekregen van Irem. Ik geloof dat ik Irem nog niet heb voorgesteld. IremIMG_1250 is van Turkije, zij is dus ook een uitwisselings student.
Maar oke, Irem had dus koekjes gebakken en ‘geschreven’ happy b-day. Heel leuk, daarna had ik van Kaylah (een vriendin van mij) 2 ballonen gekregen, 1 met: Happy Birthday en de andere met: You are very very very very old. De regel bij mij op school is, dat als je ballonen krijgt van iemand, dan moet je die de hele dag mee nemen, je mag het niet in je kluisje stoppen. Dus ik heb de hele dag met 2 ballonen rond gelopen. Altijd leuk…

IMG_8431S’avonds met me ouders en zus geskyped en toen een taart gekregen, helemaal geregeld vanuit Nederland. Dankjewel Mam & Pap voor dat!! Cadeautjes gekregen van me H-familie en toen was 19 maart alweer over.

Op vrijdag kwamen me vrienden over en ook een collega van me moeder (ze zegt dat ik haar beste vriend ben) was heel gezellig, geskyped met paps en mams en daarna bleven er 3 mensen slapen. Was heel leuk, amerikaanse verjaardag zullen we maar zeggen. All though, ik miste wel de slingers mama…

Ik wil graag de Riedveldjes, de Martines’es, Iris & Ruben bedanken voor de verjaardagskaarten. Top!! Lindsay + de mensen die hebben geholpen met het maken van de video, DANKJEWEL. Beste verjaardagscadeau een uitwisselings student kan wensen!

Mam en Pap, jullie ook bedankt voor de Email!IMG_8438

Thank You!!

What it means to be an Exchange Student:
Wishing you were home for just that
one day!

– iDani

ps: foto link My life through my iPhone..

Hier onder zijn linkjes naar mijn pagina’s.
facebook-iconInstagram_Icon_Largetwitter-iconYouTube icon button

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Ipap schreef:

  Het is niet beter
  Het is niet slechter
  Het is …anders…

 2. cadarora schreef:

  Hi Lieverd,

  Volgend jaar zeker slingers en ik beloof hierbij dat ik niet eens ga zeuren om het feit dat ik ze moet ophangen.

  Het was de moeilijkste dag van dit uitwisselingsjaar, maar je ziet maar, ook dit hebben we overleefd.

  Lieverd have fun en morgen over 8 weken vliegen we naar je toe. 🙂

  Hvj

  Mama

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s