Where to go?

on

Hallo,

Long time no see. Ondertussen alweer een tijdje geleden dat ik geblogd heb en deze vakantie leek mij een mooi moment om er weer mee te beginnen.

Ondertussen kan je bij Arie ook lezen wat hij er allemaal van denkt…

There we go: paar maanden geleden kwam het geniale idee bij ons naar boven om op vakantie te gaan. Dat was nog wel een gedoetje, namelijk: Officieel heb ik mijn eerste jaar bij Disney geen vakantie, maar na een gesprek met mijn manager en een goed verhaal toch verlof gekregen voor iets meer dan 2 weken. Thanks Cath.

Omdat ik bij Disney werk krijg ik gratis toegang tot alle parken over de wereld; except voor Tokyo (en Shanghai pas vanaf juni) Daar wil ik natuurlijk wel gebruik van maken; en zo kwam het idee om van Amsterdam naar Hong Kong te vliegen, dan door naar Disneyland California en te eindigen in Walt Disney World. Geniaal toch? Arie vond dat geen goed idee. En daar was alles mee gezegd. Ach, dan alleen Hong Kong, ook goed.

Verlof was goed gekeurd, tickets waren gekocht, dus het plannen kon van start gaan. Disneyland stond sowieso op de planning; maar wat nog meer was er te doen in Hong Kong. Ondertussen een hotel gevonden op Nathan Road (1 van de drukste straten van Hong Kong). Het hotel bij Disney was ook geregeld met mijn korting, dus ik was blij want ik ga naar Hong Kong Disneyland. Mijn eerste park, tevens ook die van Arie, buiten Europa/The States.

Even een kort rijtje van alles wat we willen zien/doen in Hong Kong deze 5 dagen:

Ngong Ping 360, Big Buddha, Lantua Peak, Golden Beach, Gold Coast Plaza, Victoria Peak, Festival Walk, Temple Street, Elements, Ozone Restaurant, Aqua Roma, Harbour City Mall, Tsim Sha Tsui Clock Tower, Star Ferry, Ave, Stars, A Symphony of Lights. Etc. Etc. Etc.

Ondertussen zitten we dus al in Hong Kong en zal ik later vandaag onze heenreis typen naar Hong Kong met leuke anekdotes van Arie zoals: “vliegen we over de Noordpool?”

See ya soon pal,

Dani

Hong Kong Nathan Road

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Petra schreef:

    Veel plezier liefies , lekker genieten en we gaan jullie
    blog weer trouw lezen
    ❤😘

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s