The package

Eenmaal ingeschreven en een week wachten kreeg ik hem dan binnen, mijn pakket van 36 pagina’s dik, hier in, kwam zo wat mijn hele leven in te staan. Dit is wat mijn moeder zei: ‘als je het moet invullen lijkt het veel, uiteindelijk is het maar een notedopje.’ en ze heeft nog gelijk ook.. die 36 pagina’s zijn niks…

Vragen over mij, mijn familie, mijn thuis situatie & veel meer. Ook moest ik een brief schrijven en een foto collage van mijzelf maken, mijn ouders moesten ook een brief schrijven, de dokter moest papieren invullen en zelfs mijn leraressen en leraren moesten papieren voor mij invullen. Ik heb er totaal 4 weken over gedaan om alles bij elkaar te zoeken en in te vullen.

Ik kreeg al snel het bericht dat ik wat moest aanpassen en dat ze dan verder konden met de controle van het pakket. Na 4 weken wachten kreeg ik dan eindelijk het mailtje dat ik was geaccepteerd door Travel active, de enige op wie ik nu nog moest wachten, was Ayusa. Het heeft toen 2 maanden geduurd voordat ik het mailtje ontving waarin stond, dat ik geaccepteerd was. Nu is het alleen maar wachten op een gast gezin….

– iDani

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s