Ik. 🌈

Wie ben ik? Ha. Dat is een spel.

Ik ben Dani, 22 jaar en op dit moment studeer ik. Ja ja, lekker een studieschuld opbouwen, ik moet toch iets? Ik studeer aan den Hogeschool van Rotterdam, International Business and Languages, klinkt erg interessant maar heb geen idee wat ik er mee moet. Ik ken in ieder geval wel vier talen spreken, hoe dat kan? Me ouders zijn Spaans, dus Spaans (1), ik woon in Nederland al heel mijn leven, dus Nederlands (2), ik heb een jaar in Amerika gewoond. Daar kan je meer over lezen hier. Dus Engels (3) en ik heb afgelopen jaar in Parijs gewoond, dus Frans (4).

What the hell heb ik in Amerika én in Parijs gewoond? Nou omdat het kan. In 2012 heb ik een jaar High School gedaan in het koude noorden Wisconsin. Wat was het daar verrot koud zeg, 8 maanden sneeuw, 5 vrije school dagen gehad vanwege de sneeuw en binnen een week was alles weg en hadden we 35 graaien, nooit meer dus. En afgelopen jaar heb ik gezellig op de meest magische plaats ter wereld gewerkt (en nee het is niet McDonald’s) maar Disneyland Parijs. Erg leuk, ik was marketing research specialist, gewoon een fancy woord voor email verzamelaar en profiel maker. Verder toptijd gehad, leuke vrienden aan overgehouden en heb genoeg Disney gehad voor de rest van mijn leven (not).

Op dit moment werk ik (ja ja, ook ik moet gewoon werken voor mijn geld). Ik werk bij de Stationshuiskamer, op het station (duh, anders heet het ook geen stationshuiskamer) Ik ga lekker niet zeggen welk station anders komen jullie mij stalken en daarnaast werk ik ook bij Starbucks. Lekker bakkiepleur.

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief, je zal nooit meer dan 1 keer per week een email krijgen want ik ben best lui en emails schrijven is saai en kut. Heb je een vraag? Stel die lekker via twitter, ga geen emails beantwoorden heb wel wat beters te doen, zoals Netflix.

Nou de ballen,

Dani